Optie24 is één van de snelst groeiende Binaire Opties Broker in Web.

Onze ervaring in de gedetailleerde testen

Het handelsplatform Optie24 is als particuliere en institutionele handelaren de handel in digitale of Homepage binaire opties beschikbaar in 2008. Dit is een bedrijf van de Vennootschap ChargeXP investering van de Cypriotische hoofdstad Nicosia.

Als web-based platform maakt gebruik van de beproefde software Optie24 van Spot Opties, waarin alle commerciële soorten laat in binaire opties. Meer Spot Option Makelaars zijn TraderXP of Option Time als nieuwkomer.

Trading instrumenten in Optie24

Open een account € 200 moet worden betaald, zoals commerciële soorten zijn call / put-opties of One Touch opties. In Opties Builder verstrijken tijd en het risicobeheer in het geld of uit het geld kan worden ingesteld. Zoals looptijden 60 seconden 15, 30 of 60 minuten (einde van een uur), dag, week en het einde van de maand aangeboden.

De standaard opbrengst is 70-88 procent, die in hoge mate op variabele niet in afzonderlijke grondstoffen, en wordt uiteraard door de makelaar te stellen, afhankelijk van haar eigen risicobeoordeling. Dus een paar dragen 88 procent rendement, een valutapaar tegelijk, maar slechts 70 procent.
De maximale opbrengst in de zogenaamde hoge opbrengst kan worden 500 procent +, is dit bijzonder riskant gespeculeerd over de one-touch gebied en / of in het weekend.

In geval van verlies, zal de makelaar terug te betalen tot 10 procent van het inzetstuk.
Als verhandelbare activa zijn, zoals altijd indices, valuta, grondstoffen en een binaireoptiesned.com/brokers/optie24/ selectie van belangrijke bestanden voornamelijk uit de Dow Jones en de S & P 500 is beschikbaar, op dit moment (december 2012), biedt Optie24 rond de 50 handelsgoederen, waarvan het aantal wordt steeds groter.

Altijd verliezen te minimaliseren

WinOption heeft een aantal functies die niet beschikbaar zijn op andere makelaars zijn en die de broker zowel voor mobiele handel evenals kleine, maar risicovolle activiteiten interessant.

Dus de handel (zie BDSwiss.) Is vanaf € 5 mogelijk, die zelfs reserve kan stimuleren van uw smartphone gewoon snel een binaire optie die uiteindelijk kan brengen voor WinOption in standaard procedures regelmatig 70-88 procent winst. Zelfs de 60-seconden commercial wordt aangeboden, verder al betaalt WinOption uit een handel omzet van € 250 een 50 procent bonus (of hoger, incl. Reload Bonus tot 30%), dat is ook niet vanzelfsprekend.

 

Het geld is in toenemende mate
Het geld is in toenemende mate

 

Innovatieve extra functies “Double Up”, “rollover” (uitbreiding van een optie termijn) en “Verkoop Option” (voortijdig einde van de handel). De laatste twee opties kan een aanzienlijke vermindering van het risico voor de ondernemers, hetzij door een termijn verlengd, omdat de optie is nog niet in de winst, maar dit zou kunnen bereiken snel, of vice versa het Handelsregister voortijdig beëindigd omdat juist de winst werd behaald , Bovendien wordt het risicobeheer binaireoptiesned.com/brokers/anyoption/ van Traders ondersteund door een bouwer Geef de runtimes volledig afzonderlijk kunnen worden gedefinieerd.

Naast Optie24 biedt echt interessante extra functies, bijvoorbeeld, kan de optie bouwer ook om het risico van schade te beperken door hogere terugbetaling tarief en dat voor een deel van de potentiële winsten af te zien. Zo Binary opties dichter bij de traditionele trading via stop-loss management, zonder de complexiteit, met alle risico’s volledig in kaart, een legitieme compromis.