Zijn deze nieuwe trading instrumenten legaal?

Zijn deze nieuwe trading instrumenten legaal?

Keer op keer Trading Beginner of het legale financiële derivaten in binaire opties. Deze vraag kan worden beantwoord met een zeer duidelijk ja. Binary opties zijn een van de recente financiële derivaten. Maar vanwege de vele voordelen van deze financiële instrumenten worden steeds populairder.

Ondertussen kunnen worden verhandeld op verschillende makelaars binaire opties voor meer dan acht jaar. In verband met binaire opties zin gokken wordt herhaaldelijk gebruikt.

Maar dat is niet per se te wijten aan het feit dat de binaire opties handel is vergelijkbaar met een kansspel, maar veeleer te wijten aan het feit of het is de handel louter juridische binaire opties is gokken of eigenlijk de handel in financiële instrumenten.

Dit onderscheid heeft namelijk grote invloed op de regulering van de makelaars. Financiële dienstverleners die willen de handel in financiële instrumenten, namelijk onderworpen aan strengere regels dan bedrijven die alleen maar willen gokken te bieden te bieden.

En dus was eigenlijk een lange tijd onduidelijk wat categorie binaire opties worden ingedeeld.

Alleen vorig jaar, Malta werd uiteindelijk verduidelijkt dat eigenlijk gaat om financiële instrumenten in de handel binaire opties. Volgens de makelaars moeten willen worden geregeld in Malta, een aanvraag voor een investering rijbewijs categorie drie. Deze licentie is vooral nodig, zodat ze geld van klanten kunnen beheren.

Minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker, toestemming is tegelijkertijd verbonden met hun eigen geld te investeren. Aangezien bijna alle agentschappen binaire optiemarkt maker actief zijn, is het ook noodzakelijk.

De categorie drie licentie is onderhevig aan verschillende voorwaarden:

  • Minimumkapitaal van de vennootschap € 750.000
  • Bedrijfsprocessen, moet de makelaar worden bekendgemaakt
  • Medewerkers moeten voldoende gekwalificeerd
  • ingezeten in Malta bedrijf moet fysiek aanwezig zijn op het eiland

Zijn binaire opties in dit land legaal?

De binaire opties handel is navenant in heel Europa in Duitsland legaal. Er is momenteel ook geen aspiraties trading’m die hun begeleiding opties te beperken.

Wat nog niet mogelijk in Duitsland geweest, de mogelijkheid voor makelaars officieel moet worden geregeld in Duitsland. Er zijn weliswaar enkele brokers die worden gereguleerd door de Cyprus Securities and Markets Authority, en een vestiging in Duitsland om te chatten, die op zijn beurt wordt geregeld door de Duitse financiële toezichthouder.

Maar de feitelijke regulering van de makelaar wordt gedaan in het thuisland. Echter, aangezien deze verordening is onderworpen aan de Europese richtlijnen, klanten kunnen een beroep doen op deze regeling. Handelaar moet voorkomen dat een trading rekening te openen bij een niet-gereglementeerde makelaar, echter.

Omdat in het geval van schade die u aan, dan kunt u contact opnemen met een bevoegde contactpersoon, en kan een beroep te verkrijgen. Daarom raden we alleen met een makelaar binaire opties voor de handel, die is geregeld in de Cypriotische of Maltese Financial Services Authority. Dit zorgt ervoor dat wanneer de handel in alles boven board.