Binaire Opties: kansen en risico’s

Binaire opties zijn zeer zwaar geadverteerd sinds ongeveer 2010 door de gespecialiseerde makelaar, op dit moment (2014), de boom lijkt onverminderd door.

Hij draagt fenomenale eigenschappen per se, want iets dergelijks nooit in de handel gebied is geweest. Zelfs met de komst van de knock-out de handel na 2003 en CFD’s na 2005 door makelaars gepromoveerd aan de klanten, maar lang niet zo massaal als in de binaire opties.

De makelaar nummers lijken jaarlijks bijna, wat nog verrassender als perifere technische uitrusting als onderdeel van een platform en bieden de meeste binaire opties Broker anders verdubbelen. Waar zijn nu de handelaren de kansen en risico’s Binaire Opties?

Binaire opties kansen en risico’s

Positief is het eenvoudig te begrijpen binaire opties te evalueren. Dit betreft met name de standaardopties te bellen en te zetten, die zijn echt gewoon een kwestie van de

Let op: Binary opties klinken erg gemakkelijk - maar het kan zeer riskant zijn!
Let op: Binary opties klinken erg gemakkelijk – maar het kan zeer riskant zijn!

vraag of de onderliggende waarde verhoogd of verlaagd aan het einde van de looptijd van de optie.

De winsten en verliezen zijn zeer eenvoudig te begrijpen en een ingewikkelde herberekening niet nodig als bij elke andere contractuele – op zijn minst met betrekking tot het verloop van een enkele optie.

Wie van nature gediversifieerd, kan de handel in binaire opties net complex te maken als die met andere derivaten.

De geavanceerde optie opties zoals One Touch, Double Touch, No Touch of Range, en extra functies zoals vervroegde sluiting, rollover, Ladder en ga zo maar door kan zo ingewikkeld als elke andere trading binaire opties snel zijn.

Wie is zo ingewikkeld als dat kan met binaire opties, maar veel handelaren in een complexe wereld voor eenvoud: u boekt van uw smartphone een binaire optie met een kleine investering en dan zorgen niet meer zorg. Je wint of verliest.

Hier zijn twee andere voordelen Binaire opties in het spel komen:

Ze zijn beter dan elke andere tool voor mobiele handel geschikte en met het weggaan tegen een eis van onze tijd.
Ze zijn verhandelbaar met absolute micro-limiet en kosteloos.

De kleine inserts van vijf of tien euro’s, in sommige gevallen na slechts € 1 theoretisch zelfs in de klassieke derivaten mogelijk, zelfs ook gratis bij CFD’s. Echter drastisch vermindert de kans om te winnen, het leidt tot een te hoge kosten. Wanneer een CFD voor € 10, zou hij vinden, slechts drie punten te winnen (die zouden moeten worden genomen door de stop loss!), Zou de 30% winst in permanente markt observatie.

De Binaire optie zou in dit geval, bijvoorbeeld 80% winst zonder marktmonitoring en zonder verdere actie (stop loss set) te winnen. Dit resulteert in een duidelijk beter rendementsrisicoprofiel verhouding ten gunste van de binaire optie. Het circuit is nu dicht, alleen te vertrouwen op binaire opties, maar het is echt zo simpel?

Risicobeoordeling in binaire opties

De voordelen van binaire opties kan omslaan in nadelen als een ondernemer wil niet uit de hand zijn invloed op de handel te geven. De vele traders inderdaad niet, ze kunnen dus ook in binaire opties, de mogelijkheden van diversificatie (ook met verschillende looptijden) en de eerder genoemde extra hulpmiddelen te gebruiken.

Zo kunt u een binaire optie onder een bepaald inkomen waiver sluiten vroeg (vervroegde afsluiting), wat overeenkomt met de aanscherping van de winst stopt bij de klassieke optie om Ausstoppen ze kunnen kiezen voor de optie om uit te breiden (rollover), dat misschien zou ik zelfs mee aan de winst Het kan ook het verhogen procyclische (ladder). Een andere manier om dit te doen is de functie Double Up, waardoor het gebruik voor het einde van de looptijd verdubbelen.

Al deze eigenschappen maken Binaire opties ingewikkelder dan de klassieke derivaten waarvan stopploss management lijkt heel duidelijk in een keer. Bovendien zijn deze genoemde binaire opties functies omvatten risico, dat niet zo snel een onervaren handelaar kan detecteren.

De conclusie moet zijn: Binaire opties zijn verschillend, maar niet a priori “beter” of “slechter” dan de traditionele opties. Het hangt af van de eigen handel in stijl, of een handelaar met binaire opties heeft meer succes dan met andere handelspartners instrumenten.